Ieri, la ora 17:10, pe DN 15, in localitatea Lespezi, com. Girleni, jud. Bacau, in timp ce un barbat de 46 de ani, din localitate, conducea o bicicleta s-a dezechilibrat si a fost acrosat de o motocicletă, condusa regulamentar de un bărbat de 41 de ani, din Bacau.

În urma impactului ambii conducatori impreuna cu o tânără, pasageră pe motocicleta au cazut pe partea carosabila.

Ca urmare a acestui eveniment, cele trei persoane implicate au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgență Bacau, unde s-a stabilit pentru conducătorul motocicletei diagnosticul de ”fractura clavicula dreapta”, ramanand internat.

PUBLICITATE

Pasagera de pe motocicletă a fost diagnosticată cu ”contuzie fata anterioara bazin cu escoriatii locale, fara leziuni osoase”, iar biciclistului i s-a stabilit diagnosticul de ”contuzie si escoriatii mana stanga, fara leziuni osoase”

Rezultatul testării cu alcooltestul a stabilit că, conducătorul motocicletei nu consumase alcool, iar în urma testării biciclistului a rezultat 1,38 mg/l alcool pur in aerul expirat,

A fost întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prev. si ped. de art. 196 Cod Penal.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ