La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu victime, pe strada Mihail Kogălniceanu din Bacău.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 47 de ani, din comuna Letea-Veche, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada M. Kogalniceanu din Bacău, a acroșat batrana de 83 de ani, care se angajase în traversarea străzii regulamentar pe marcajul pietonal.

După producea accidentului, biciclistul si-a continuat deplasarea, iar victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe Bacău, unde a primit îngrijiri medicale, fără rămâne internată.

PUBLICITATE

În urma cercetărilor și investigatiilor efectuate, la aproximativ 30 de minute de la producerea evenimentului rutier, bicilistul a fost depistat de polițiști la intersecția străzilor Energiei cu Oituz.

Atât biciclistul cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ