2 martie 2024
ActualitateUn bazin de înot se construiește la Moinești

Un bazin de înot se construiește la Moinești

Un nou bazin de înot didactic este în curs de construcție în orașul Moinești, județul Bacău, cu ajutorul fondurilor Companiei Naționale de Investiții.

Primarul Valentin Vieru s-a arătat încântat de această investiție, considerând că aceasta va aduce beneficii semnificative comunității locale, dat fiind faptul că zona nu dispune de prea multe bazine de înot acoperite.

Lucrările sunt în grafic, iar la acest moment stadiul construcției este estimat la 65%. Interiorul bazinului, vestiarele și grupurile sanitare, precum și spațiile tehnice sunt deja conturate, iar la exterior se pot vedea aleile și parcarea pentru autovehicule, precum și intrările impresionante cu tâmplăria deja montată.„Va fi o investiție de bun augur pentru comunitate, un bazin didactic de înot care să ofere tinerei generații oportunitatea de a face sport pentru o dezvoltare armonioasă, poate chiar pentru performanțe care să merite premii prestigioase! Iar bazinul se află amplasat pe o stradă care este în curs de transformare profundă – o modernizare care să ne permită să mergem cu bicicleta în condiții de siguranță, pe culoare clar delimitate pe artera de circulație. Ne facem încălzirea pentru înot pedalând către acest obiectiv important, iată doar câteva dintre beneficiile investițiilor pe care le derulăm cu responsabilitate în acest municipiu!” , a declarat Valentin Vieru, primarul municipiului Moinești.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri