Un bărbat de 32 de ani și o femeie de 36 de ani, bănuiți de furt calificat, au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Buhoci sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au efectuat, la data de 15 ianuarie a.c., trei percheziții domiciliare în comuna Ungureni, la bănuiți de săvârșirea unor furturi din locuințe, ocazie cu care au ridicat în vederea cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea unor infracțiuni.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că bunurile în cauză ar fi fost sustrase de către cinci persoane, dintre care doi minori, din două locuințe din comuna Ungureni.

PUBLICITATE

La data de 19 ianuarie a.c., față de un bărbat de 32 de ani și o femeie de 36 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor, s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecatoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ