18 mai 2024
ActualitateUn bărbat de 56 de ani din Bacău, acuzat de omor la...

Un bărbat de 56 de ani din Bacău, acuzat de omor la Arad

Polițiștii din Arad au fost alertați duminică, 24 decembrie, în jurul orei 11:20, cu privire la o altercație violentă care a avut loc pe platoul din fața Gării CFR Arad. Potrivit informațiilor furnizate de autorități, doi bărbați s-au implicat într-un conflict, soldat cu consecințe tragice.

Bărbatul agresor, în vârstă de 56 de ani și domiciliat în Bacău, pare să fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect înțepător asupra victimei sale, un tânăr de 27 de ani. Incidentul a avut drept consecință transportarea de urgență a bărbatului rănit la spitalul din Arad pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale.

Cu toate eforturile depuse de către personalul medical, tânărul de 27 de ani, care locuia în Lipova de aproximativ doi ani, alături de concubina sa, nu a mai putut fi salvat, pierzându-și viața ca urmare a leziunilor suferite în urma atacului.Cercetările cu privire la acest caz sunt conduse de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, care a deschis un dosar penal pentru omor. Presupusul agresor, aflat în custodia poliției, a fost reținut și se află sub anchetă pentru săvârșirea acestei tragedii.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri