25 mai 2024
ActualitateUn băcăuan și-a reîntâlnit camaradul din Armată, după 30 de ani, pe...

Un băcăuan și-a reîntâlnit camaradul din Armată, după 30 de ani, pe un șantier din Amsterdam

Într-un moment plin de surprize și emoții, doi foști camarazi militari, care nu s-au mai văzut de 30 de ani, s-au reîntâlnit întâmplător pe un șantier din Amsterdam.

Adrian și Victor, ambii veterani ai UM 01264 Bacău, au avut parte de o revedere care le-a adus amintiri și bucurie neașteptată.

Adrian a povestit despre întâmplarea fericită pe Grupul Fostilor Militari in Termen, unde a declarat că, în timp ce se afla la cantina șantierului, l-a observat pe Victor Artenie și băiatul său la o masă.Cu toate că trecuseră decenii de la ultima lor întâlnire, Adrian a simțit o stranie familiaritate cu Victor dar a ezitat să îl întrebe.

Cu toate acestea, surpriza a fost completă când Victor l-a strigat pe nume.

Cei doi foști camarazi au reluat legătura și au petrecut momente de amintiri și schimb de experiențe din vremea serviciului militar.

Revederea neașteptată a demonstrat că viața poate aduce împreună oameni chiar și după mulți ani și distanțe considerabile.

Această întâlnire neașteptată a adus bucurie și emoții pentru cei doi veterani și le-a arătat că viața este plină de surprize plăcute, chiar și atunci când te afli departe de casă.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri