Un bărbat în vârstă de 30 de ani este căutat de poliţiştii sibieni, după ce firma la care lucra a reclamat dispariţia sa. Bărbatul lucra în judeţul Sibiu la o exploatare forestieră, informeaza stiridesibiu.ro.

Poliţiştii au fost alertaţi cu privire la dispariţia tânărului originar din Bacău, în data de 21 august.

disp” Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării unui bărbat – SELARU NICOLAE, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în com. Brusturoasa, sat. Camenca, jud. Bacău, care, în data de 20.08.2015, în jurul orelor 14.00, a plecat în mod voluntar din zona de exploatare forestieră cunoscută sub denumirea de Râul Mic, situată pe raza com. Gura Râului, jud. Sibiu, unde se afla la muncă, într-o directie necunoscută si nu a mai revenit la locul de cazare”, informează IPJ Sibiu.

Persoanele care pot oferi informaţii despre Nicolae Selaru sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Semnalmente: înăltime 1,80 m, greutate – 85 kg, ochi căprui, păr fir drept, brunet, fata ovală, buze groase, constitutie atletică, rasa caucazian.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ