23 februarie 2024
ActualitateUn băcăuan a provocat un accident cu șapte răniți

Un băcăuan a provocat un accident cu șapte răniți

Șapte persoane au fost transportate la spital în urma unei coliziuni între două autoturisme pe drumul european E85, provocat de un șofer băcăuan. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Buzău, accidentul a avut loc la ieșirea din Buzău.

Conform IPJ Buzău, șoferul unui autoturism în vârstă de 51 de ani, domiciliat în Bacău, se deplasa pe direcția Ploiești către Buzău. La un moment dat, acesta nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care se deplasa pe aceeași bandă de mers. Autoturismul condus de un șofer în vârstă de 50 de ani, din Ulmeni, a fost implicat în tragicul eveniment.

În urma impactului, șapte persoane au suferit leziuni și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Printre răniți se numără ambii șoferi și pasageri din cele două vehicule. Un pasager de 43 de ani, din Bacău, aflat în mașina șoferului de 51 de ani, a fost și el rănit în urma coliziunii.“Accidentul s-a soldat cu rănirea ambilor șoferi, dar și cu rănirea unei pasagere de 43 de ani, din Bacău care se afla în mașina șoferului de 51 de ani. Totodată, din mașina conducătorului auto de 50 de ani, au fost răniți alți 4 pasageri cu vârstele cuprinse între 54 de ani și 50 de ani, toți din comuna Ulmeni. Cu toții au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale,” precizează sursa oficială.

Echipajele de poliție și ambulanță au intervenit rapid la locul accidentului, iar persoanele rănite au fost transportate la unitățile medicale pentru a primi tratamentul necesar. Polițiștii au deschis un dosar penal și desfășoară investigații amănunțite pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs tragicul accident.

Evenimente rutiere de acest gen subliniază importanța respectării regulilor de circulație și a atenției sporite la volan pentru prevenirea unor astfel de tragedii. Autoritățile continuă să monitorizeze situația, iar cercetările vor aduce lumină asupra cauzelor exacte ale acestui accident, în speranța de a îmbunătăți siguranța pe drumurile publice.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri