FOTO: Observator de Constanta

Un bărbat de 54 de ani din judeţul Bacău a murit ieri după ce a intrat in mare la Eforie Sud să se scalde, informeaza Observator de Constanta.

În ziua de 31.05.2015, în jurul orelor 11.40, Poliţia Staţiunii Eforie a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie de 71 ani, din Eforie Sud, cu privire la faptul că un bărbat a intrat în apele mării în Eforie Sud, pe plaja din zona Dig Popovici şi s-a înecat.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat faptul că persona se numeşte Olteanu Emil, turist, de 54 de ani, din jud. Bacău.

PUBLICITATE

Cadavrul a fost transportat şi depus la morga Cimitirului Central Constanţa în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea exactă a cauzelor decesului.

Poliţiştii au deschis o anchetă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ