Joi seara, in jurul orei 20.00, un avion ultrausor, pilotat de un barbat de 38 de ani din Piatra Neamt, a aterizat fortat pe un câmp din satul Balaneasa, comuna Livezi, situata la 19 kilometri de Onesti.

Manevra a fost necesara intrucât pilotul a sesizat in aer probleme tehnice la aparatul de zbor. A luat legatura cu turnul de control si i s-a recomandat aterizarea imediata.

Inainte sa ajunga la sol, avionul a lovit si un stâlp de telefonie, din cauza conditiilor meteo (vânt puternic).

PUBLICITATE

Desi aparatul a fost dezafectat, pilotul nu a patit nimic, ba, mai mult, a refuzat si transportul spre o unitate spitaliceasca.

“Avionul a aterizat pe un drum forestier, la circa 500 de metri de DN11. Din cauza denivelarilor, probabil, avionul s-a dezechilibrat si a lovit cu aripa stanga un stalp de telefonie din lemn si s-a rasturnat”, a declarat pentru desteptarea.ro primarul comunei Livezi, Gioni Craciun.

Avionul era proprietatea personala a pilotului, care se intorcea din Bucuresti si mergea spre Piatra Neamt, acolo unde locuieste.

La fata locului au intervenit politia, pompierii si jandarmii.

avion 2

av3

avion

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ