22 iulie 2024
Fapt diversRomânia SurprinzătoareUn autotren cu mașini Tesla s-a izbit de un autotren încărcat cu...

Un autotren cu mașini Tesla s-a izbit de un autotren încărcat cu mașini secon-hand

Pagube de zeci de mii de euro, azi, după ce o platformă încărcată cu mașini Tesla nou-nouțe s-a ciocnit, pe Valea Oltului, cu o platformă încărcată cu autoturisme second-hand.

„Pe DN 7, km. 247+600, în afara localității Boița, traficul este blocat total din cauza producerii unui accident rutier în care sunt implicate două ansambluri rutiere (platforme transport auto),” a anunțat marți Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.Se pare că evenimentul s-a produs din cauza neatenției unuia dintre soferi. Acesta, a ieșit ci platforma dintr-o parcare făra să se asigure și să dea prioritate platformei care circula regulamentar pe DN7.

ISU Sibiu a intervenit la locul accidentului cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, una de primă intervenție. La fața locului a fost trimisă și o ambulanță SAJ.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Rănitul era conștient, cu un traumatism la picior și un traumatism cranio-cerebral.
Cei doi șoferi nu au fost răniți.

Rămâne să se calculeze pagubele materiale rezultate în urma tamponării.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri