O mare parte a zonei de nord a municipiului Bacau a ramas fara alimentare cu apa potabila, azi dupa-amiaza, ca urmare a unei avarii.

Dupa cum ne-au spus reprezentanti ai Companiei Regionale de Apa Bacau, problema a aparut, se pare, in urma interventiei neautorizate a unui cetatean la o vana de pe strada Neagoe Voda, pe care ar fi inchis-o si chiar a defectat-o.

Echipa de interventie a CRAB a intervenit in scurt timp si lucra de zor la remedierea problemei, urmând sa fie lamurita si problema referitoare la inchiderea pe nepusa masa a vanei.

PUBLICITATE

Reprezentantii CRAB nu au putut preciza când revine apa in apartamentele bacauanilor, dar sperau ca acest lucru sa nu dureze mai mult de câteva ore.

De sistare au fost afectati locuitorii din zona Mioritei, pâna in zona Nord.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Tot timpul a fost aceasta problema cand au fost interventii in zona, vana este defecta de mult timp, numai ca nu s-a deranjat nimeni sa o inlocuiasca.Cei din conducere habar nu au ce este in teren.

LĂSAȚI UN MESAJ