Sâmbata, de la ora 11.30, la cimitirul Sarata va fi oficiata slujba de pomenire de un an a fostului fotbalist bacauan Florin Ganea.

Gica sau “Ganezul”, asa cum il strigau cunoscutii pe Ganea, a fost rapus de un infarct la doar 39 de ani, pe 9 septembrie 2015, in timpul unui meci de minifotbal.

Fostul fundas stânga al FCM Bacau a lasat in urma o sotie, Andreea si doi baieti gemeni in vârsta de 11 ani, care calca pe urmele tatalui jucând fotbal cu mult talent la Sporting Bacau, grupare infiintata chiar de Florin Ganea.

PUBLICITATE

“Chiar daca saptamâna viitoare se implineste anul de la disparitia lui Florin, am decis ca slujba de pomenire sa aiba loc sâmbata aceasta. Ii asteptam la slujba pe toti cunoscutii si pe toti fostii coechipieri ai lui Florin”, a declarat Andreea Ganea.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ