Un adolescent care a spart geamul unui magazin, prins de un jandarm

0

Un jandarm aflat în timpul liber a observat, duminica, 6 noiembrie, în zona străzii Republicii doi tineri care, după ce au spart geamul unui magazin alimentar din zonă, au încercat să fugă printre blocuri.

Jandarmul a trecut la urmărirea celor doi tineri, reuşind în cele din urmă să prindă şi să imobilizeze pe unul dintre aceştia. În continuare acesta a solicitat intervenţia unei patrule de ordine şi siguranţă publică.

La scurt timp la faţa locului a venit un echipaj de jandarmii care a constatat că este vorba despre un tânăr în vârstă de 14 ani din Bacău, care în urma unei altercaţii cu un alt tânăr au spart geamul unui magazin situat pe strada Republicii.

PUBLICITATE

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Secţiei 1 de Poliţie Bacău pentru audieri şi continuarea cercetărilor.

În cauză sunt efectuate verificări sub aspectul comiterii a unei fapte susceptibile infracţiunii de distrugere.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ