În ziua de 31.03.2016, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Alexandru cel Bun Bacău” au constatat o faptă penală de tâlhărie în municipiul Bacău.

În ziua de 31.03.2016, în jurul orei 22.00, pe timpul unei acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în municipiul Bacău, jandarmii din cadrul unui echipaj de ordine şi siguranţă publică au observat , în zona Pieţei Centrale , un tânăr care a sustras cu violenţă de la o femeie un telefon mobil şi a încercat să fugă.

Jandarmii au intervenit imediat şi l-au oprit pe făptuitor ; aceştia l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Bacău pentru audieri şi continuarea cercetărilor. A fost legitimat, constatându-se că este vorba despre Ciprian C. de 17 ani din localitatea Horgeşti, judeţul Bacău .

PUBLICITATE

Telefonul mobil (în valoare de 800 lei) a fost restituit victimei, aceasta mulţumind jandarmilor pentru intervenţia şi promptitudinea de care au dat dovadă.

În cauză sunt efectuate verificări sub aspectul comiterii de către persoana în cauză a unei fapte susceptibile infracţiunii de tâlhărie calificată.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ