Polițiștii băcăuani au depistat și reținut un minor de 16 ani, care a condus fără permis un moped, a accidentat mortal un bărbat de 74 de ani și a părăsit locul accidentului.

La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 02.30, polițiștii din comuna Blăgești au fost sesizați cu privire la faptul că un cetățean din comună a suferit leziuni în urma unui accident rutier, iar conducătorul vehiculului a părăsit locul evenimentului.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că la data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 02.20, un bărbat de 74 de ani din comună, care se deplasa pe un drum sătesc din localitatea Poiana Negustorului a fost surprins și accidentat de un moped, al cărui conducător a părăsit locul producerii evenimentului rutier.

PUBLICITATE

În urma accidentului rutier s-a înregistrat decesul pietonului.

Ca urmare a investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat un minor de 16 ani, despre care s-a stabilit că a condus mopedul în cauză la momentul producerii evenimentului.

De asemenea, din verificări a rezultat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Față de minorul în cauză s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Da, ce idee bună de a da minorilor de 16 ani permis.
    Eu am așteptat atâta timp să fac 18 si să pot da de permis…. și acum vi sa năzărit vouă să vă luați după englezi, să nu pară românia o țară inapoiată.
    Cei drept avem niște conducători ai țării extraordinar de buni, ei nu-s întregi la cap. Nu văd oare câte accidente se produc pe străzile din românia, și aici nu vorbesc neapărat de accidentele produse de șoferii începători, ci de accidentele produse chiar de șoferii cu ani de experiență în șofat.
    Dații puștiului de clasa a 10-a carnet la 16 ani și să vedeți ce repede se radiază el…ce credeți, că dacă îi dați voie să conducă mașini doar cu 1000cm, ăla nu vă poate omorâ așa? Calculați și voi puțin cam la ce viteză poate ajunge o mașină cu un motor de 1000cm și mai calculați și viteza șoferului din celălalt autotorism care ar fi implicat într-un asemenea accident. :)))
    Bravo, România, bravo….acum le mai dați și oportunitatea puștilor de 16 ani de a se omorâ între ei, ”legal” :)))

  2. Aline, ai perfecta dreptate, dar vezi ca litera â nu se pune niciodata la finalul unui cuvânt. Plus ca se pun cratime la DATI-I, CE-I DREPT, nu de alta, dar la virgule vaz ca esti in regula. Fara suparare.

LĂSAȚI UN MESAJ