Jucatorii unei echipe de fotbal care disputa o partida in compania echipei locale au descoperit, la pauza, ca au ramas fara banii lasati la vestiar.

La data de 13.06.2015, orele 19:30, Poliţia Staţiunii Târgu Ocna a fost sesizată de catre un bărbat de 32 ani, din mun. Bacau, jucător de fotbal la clubul AS Voinţa Gârleni, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de furt.

Din primele verificări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, s-a stabilit că
la pauza meciului pe care echipa persoanei reclamante îl disputa în Târgu Ocna cu echipa locală, persoane necunoscute au patruns în vestiarul echipei, de unde au sustras suma de 200 lei, din care 90 lei îi aparţineau bărbatului de 32 ani iar ceilalţi 110 lei îi aparţineau unui alt jucător de 25 ani, din municipiul Bacau.

PUBLICITATE

În urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat pe cel care ar fi sustras banii, în persoana unui băiat de 12 ani, din Tg. Ocna. Asupra acestuia a fost găsită întreaga sumă de bani, fiind restituită persoanelor vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ