În ziua de 07.01.2015, în jurul orei 10.00, jandarmii aflaţi în serviciul de protecţie şi ordine publică la Tribunalul Bacău au depistat un bărbat în incinta instituţiei, având asupra sa un obiect metalic interzis.

După ce a trecut de filtrul de securitate de la intrarea în sediul Tribunalului şi în urma controlului executat cu detectorul mobil de metale, asupra acestuia s-a găsit un box, obiect pe care nu l-a declarat subofiţerului aflat în serviciu la postul de pază şi supraveghere acces, aflat la intrarea în instituţia susmenţionată.

Persoanei respective, in varsta de 17 de ani, domiciliat în Buhuşi, jud. Bacău, i s-au întocmit actele de constatare sub aspectul susceptibil încălcării prevederilor art. 372, alin. (3) C.P. ( Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase ), dosarul cu actele de constatare, boxul şi persoana în cauză fiind predate lucrătorilor de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău, pentru continuarea cercetărilor în acest caz.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ