Relația dintre regizorul Quentin Tarantino (51 de ani) și actrița Uma Thurman (44 de ani) a depășit cadrul profesional, iar cei doi au devenit oficial un cuplu, informează ziarul spaniol ABC.

Prima dată când Uma a jucat într-un film al lui Tarantino a fost în “Pulp Fiction”, în 1994. Zece ani mai târziu ei au repetat tandemul cu cele două filme din saga “Kill Bill”. Da a trebuit să treacă două decenii pentru ca prietenia lor de atunci să se transforme într-o relație de iubire.

Cel puțin așa asigură presa britanică și cea americană, după apariția împreună a lui Thurman și a lui Tarantino pe covorul roșu de la Cannes. Chimia dintre cei doi era evidentă, iar un lucru cert este că ambii s-au despărțit de partenerii lor iar acum sunt din nou singuri.

Uma s-a despărțit de Arpad “Arki” Busson, logodnicul său de peste o lună. Thurman a fost de două ori căsătorită (cu Gary Oldman și Ethan Hawke), în timp ce Tarantino nu a trecut încă pe la ofițerul stării civile, deși printre cuceririle sale figurează Mira Sorvino și Sofia Coppola.

“El (Quentin) a îndrăgit-o întotdeauna (pe Uma) și au făcut un pas înainte în prietenia lor”, asigură Us Weekly. Adevărul este că la petrecerile la care au participat la Cannes, cei doi nu și-au ascuns gesturile de tandrețe și confidențele, conchide ABC.

AGERPRES


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ