20 aprilie 2024
CulturăUltima șansă de înscriere pentru festivalul Bacău Fest Monodrame, ediția 2024 (9-13...

Ultima șansă de înscriere pentru festivalul Bacău Fest Monodrame, ediția 2024 (9-13 mai)

Inscrierile pentru Bacau Fest Monodrame se apropie de final, data limită fiind 25 martie.

Este ultima șansă pentru cei interesați să își împărtășească pasiunea și talentul pe scena noastră și să se bucure de o experiență interesantă și inedită, ca și la alte ediții.

Condiții:  • durata producțiilor înscrise trebuie să fie de minimum 40 minute si de maximum 80 minute;
  • aplicațiile trebuie să conțină: un link (YouTube unlisted, Vimeo sau link către un cloud) cu înregistrarea online integrală a producției propuse5 fotografii digitale cu imagini din spectacol și CV-ul artistului concurent;
  • data limită de trimitere a propunerilor este 25 martie 2024;
  • organizatorii asigură cazarea, precum și decontarea contravalorii transportului pe teritoriul României, conform legislaţiei în vigoare, pentru o echipă de maximum 6 persoane (Nu se plătesc închirieri transport.);
  • organizatorii nu își asumă posibilele probleme legate de obținerea drepturilor de autor ale spectacolelor selectate;
  • înscrierile se fac exclusiv online, completând acest formular: https://forms.gle/k6hFLUmiwp1veqC69
  • adresa de e-mail de contact: [email protected]

După procesul de selecție, vor fi solicitate și alte documente necesare participării la festival. Rezultatul selecției va fi anunțat ulterior pe canalele de comunicare ale instituției.

Tot 25 martie este termenul limită și pentru înscrierile la concursul de dramaturgie.

Concursul de Dramaturgie – Monodramă este deschis tuturor dramaturgilor, textul putând fi piesă de teatru originală, scenariu pentru teatru dans, dramatizare, etc., care să presupună, însă, prezenţa în spaţiul de joc a unui singur actor / actrițe și să fie scris în limba română.

Regulament de participare:

  • nu sunt admise texte care au fost deja reprezentate ori premiate la alte concursuri de dramaturgie sau publicate;
  • pentru a fi înscrise în concurs, lucrările pot fi trimise în două variante:

online, pe adresa [email protected] – în mail trebuie precizate datele de contact ale participanților (nume, număr de telefon, adresă de mail) pentru identificarea acestora după procesul de jurizare.

SAU

fizic, la adresa: Concursul de Dramaturgie – Monodramă, Teatrul Municipal „Bacovia”, Str. Iernii, nr. 7, BACĂU, Cod poştal 600050, judeţul Bacău. Lucrările trimise prin poștă sau curier trebuie să fie în trei exemplare, nu vor fi semnate, iar pe plic nu se va menţiona numele şi adresa expeditorului. În plicul ce conţine lucrarea va fi introdus un alt plic închis care va include numele, adresa autorului şi un motto care se va regăsi pe prima pagină a lucrării şi va servi drept element de recunoaştere. Acest plic se va deschide după desemnarea câştigătorului.

Textele propuse vor fi citite şi apreciate de către un juriu alcătuit din personalităţi ale lumii teatrale româneşti. Juriul nu are obligaţia motivării scrise a deciziilor.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri