Absolventii de liceu au sustinut vineri, 8 iulie, ultima proba a Bacalaureatului, sesiunea de vara 2016.

Incepand cu ora 9.00 ei au intrat in salile de examen, supravegheate video si audito, conform procedurilor stabilite direct de Ministerul Educatiei, pentru a da proba finala, cea la alegere in functie de profilul si specializarea pe care le-au absolvit in liceu.

Cei mai multi candidati au ales Geografia – 1.318, iar restul au sustinut proba la Biologie – 853, Logica si argumentare – 407, Chimie – 295, Informatica – 253, Fizica – 218, Sociologie – 120, Psihologie – 17, Economie -21, Filosofie – 8.

PUBLICITATE

“Am inregistrat 63 de absenti. Nu a fost insa niciun eliminat”, a declarat la finalul probei, imediat dupa ora 12.00, prof. Doina Marinov, inspector scolar Inspectoratul Scolar Judetean Bacau
Marti, primele rezultate

Emotiile candidatilor din acest an la Bacalaureat vor lua sfarsit abia marti, 12 iulie. Conform calendarului de desfasurare a examenului, abia atunci, pana la ora 16.00, se vor afisa primele rezultate. Ulterior va fi si perioada de depunere si rezolvare a contestatiilor, iar notele finale vor fi reafisate abia sambata viitoare, pe 16 iulie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ