Supranumit Rocky de România, luptatorul de K1 Ionut Iftimoaie, impreuna cu echipa sa, organizaeaza la Comanesti, ultima sa lupta.

In meciul de ramas bun, Iftimoaie va da piept cu Loren, un luptator spaniol bine cotat in acest moment in lumea sportului din ring.

Iftimoaie promite fanilor cel mai tare show si ii invita sa-i fie alaturi sâmbata, 6 august, de la ora 19.00, in orasul sau natal, in zona Galion unde vor exista doua zone pentru spectatori: una libera si una in care accesul se va face pe baza de bilet.

PUBLICITATE

Luptatorul comanestean, care in aceasta luna implineste 38 de ani (pe 26 august-n.r.), a primit sute de mesaje de sustinere si incurajare pe retelele de socializare, creând o adevarata emulatie in jurul acestui eveniment.

De altfel, conform unor informatii pe surse, in orasul Comanesti nu mai sunt locuri de cazare in weekend-ul 5-7 august. Spectacolul va debuta la ora 19.00, iar cei care nu pot ajunge la Comanesti, vor putea viziona gala K1 de la ora 20.00 pe sport.ro.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ