Un grup de gospodari din zona Milcov si-au facut mai luminoase Sarbatorile, impodobind, din resurse proprii, un brad falnic ce crescuse in gradina din fata blocului. Au strâns bani de la unul, de al altul, si au achizitionat instalatii de brad, betele si alte ornamente de iarna.

„La noi in zona, daca nu stiti, strazile nu prea sunt iluminate noaptea, un bec arde, sapte nu. Ne-am propus sa ne facem noi vietile mai frumoase, din pobilitatile noastre financiare, daca Primaria ne tot neglijeaza. Toata lumea a vazut in ce hal arata intreg Milcovul! Este o strada abandonata de autoritati, parasita de-a dreptul. Este singurul brad din zona noastra, ornat de Craciun”, a declarat Adrian Stoian, presedintele Asociatiei de locatari „Milcovul”.

Locuitorii de pe Milcov 134 se arata nemultumiti fata de neimplicarea autoritatilor in vietile lor, mai ales acum, de Sarbatori, acuzând faptul ca Primaria a avut resurse pentru a impodobi cu instalatii stâlpii din zona centrala a Bacaului sau de pe arterele apropiate, lasând in parasire restul orasului.

PUBLICITATE

pom de craciun in cartierul uitat1

Asa ca, de cum se lasa seara, in locul luminilor de pe stâlpii Primariei, locatarii aprind instalatiile bradului, alimentate de la sursa de curent de pe casa scarii.

In lipsa oricaror atentii din partea edililor, asa cum cere traditia de Sarbatori, locatarii de pe Milcov 134 si-au pus si dorinte, sperând sa gaseasca sub bradul impodobit de ei cât mai multe daruri supriza.

„Vrem sa ne aduca Anul nou, ca de Craciun nu se mai poate, macar un primar mai bun, cu multe intiative si, evident, multe realizari”, este dorinta locatarilor de pe Milcov 134.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Daca sunt asa de nemultumiti de ce nu deschid o lista cu alegatorii care solicita prefectului demiterea primarului condamnat si cu alte 4 tinichele in coada. Mai mult , ce face consilierul local care “raspunde” de zona respectiva? O sesizare la Curtea de Conturi si o plangere la DNA pentru afacerea “Milcov” tinea mai mult de combativitatea civica.

LĂSAȚI UN MESAJ