17 aprilie 2024
EvenimentUcraina anunță că România i-a transferat 15 pachete de asistență militară

Ucraina anunță că România i-a transferat 15 pachete de asistență militară

Centrul pentru Comunicare Strategică și Securitate Informațională al Ucrainei a declarat că România a furnizat 15 pachete de asistență militară pentru Forțele Armate ale Ucrainei.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei postări pe rețeaua Twitter.

Într-un mesaj video, au fost prezentate imagini cu echipamente militare românești, iar mesajul subliniază legăturile istorice și geografice strânse dintre cele două țări.„Nu doar o graniță comună, ci și o istorie comună între România și Ucraina stă la baza parteneriatului nostru pe termen lung. Le mulțumim prietenilor noștri români pentru că au fost acolo de la bun început.

În lupta împotriva tiraniei, Ucraina îți va fi mereu spatele”, se menționează în comunicatul emis de Centrul pentru Comunicare Strategică și Securitate Informațională al Ucrainei.

România a respins de fiecare dată afirmațiile de acet gen, negând orice furnizare de asistență militară către Ucraina. Ulterior, a clasificat informațiile, menționând că detaliile privind orice astfel de acțiuni sunt considerate sensibile din punct de vedere al securității.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri