22 mai 2024
SportTurul Colinelor: Mai mulți, mai buni, mai iuți

Turul Colinelor: Mai mulți, mai buni, mai iuți

Cea de-a patra ediție a Turului Colinelor, competiție organizată de ACS Sports Academy Bacău, în parteneriat cu Consiliul Județean Bacău a înregistrat un plus evident față de precedentele sezoane, începând cu numărul de competitori înscriși: 402

Ediția a patra a Turului Colinelor, competiție de ciclism organizată de ACS Sports Academy Bacău, în parteneriat cu Consiliul Județean Bacău a ajuns la final. Și a trecut linia de sosire înregistrând un plus evident față de edițiile precedente. Începând cu numărul de comptitori înscriși: 402.

„Într-adevăr, ediția din acest an a întrecut așteptările noastre. A fost o reușită din toate punctele de vedere: ca participare, ca spectacol, ca feedback din partea competitorilor, ca suport din partea comunității și ca mediatizare”, a subliniat Bogdan Duca, prezent în dublă ipostază, de organizator și de participant. Iar în ambele posturi, Bogdan s-a achitat excelent de sarcini.Organizarea a fost perfectă și a venit la pachet cu locul 2 la Elite pe care ciclistul băcăuan l-a ocupat în final. Ediția 2023 a Turului Colinelor, derulată pe 20 și 21 mai a bifat și o premieră, aducând în Bacău etapa a doua a Cupei României de Șosea. Sâmbătă, în prima zi a competiției, a avut loc etapa de fond, care a oferit două opțiuni de trasee: 75 km pentru tura scurtă și 110 km pentru tura lungă.

Starturile s-au dat din fața Primăriei Ungureni, începând cu tura lungă pentru Elite Masculin, Under 23 Masculin, Amatori 19+, Master 1, Master 2 și Master 3, continuând cu tura scurtă pentru Juniori masculin, Cadeți masculin, Amatori 19-29, Amatori 30-39, Amatori 40-49, Amatori 50-59 și încheiind cu tura scurtă Elite Feminin, Open Feminin, Juniori Feminin și Cadeți Feminin.

Ziua de duminică a fost rezervată etapei de circuit derulată pe traseul din centrul Bacăului și a inclus etapa de Cupă a României de Șosea. Finalul ediției 2023 a turului Colinelor a fost asigurat, evident, de festivitatea de premiere desfășurată în fața Prefecturii, începând cu orele 18.00 și care a reunit pe podiumul de premiere pe toți protagoniștii competiției.

Primii trei clasați la Cupa României de Șosea

Elite masculin: 1) Tudor Zazaceanu, 2) Eduard Michael Grosu, 3) Leonard Barbu.

Under 23 masculin: 1) Mattew Denis Piciu, 2) Cătălin Buta, 3) Iustin Vaidian.

Cadeți masculin: 1) Tudor Percea, 2) David Coman, 3) Theodor Ștefan Trică.

Juniori masculin: 1) Luca Câmpean, 2) Andrei Alexandru Ilie.

Amatori feminin open: 1) Corina Gulei, 2) Irina Prisecariu, 3) Roxana Râmniceanu.

Cadeți feminin: 1) Iana Alesia Baltes, 2) Antonia Orzan, 3) Silvia maria Posea.

Elite feminin: 1) Maria Ecaterina Stancu, 2) Cătălina Andreea Cătineanu, 3) Miriam Stan.

Juniori feminin: 1) Alexandra Ciociu, 2) Ana Elena Gheorghe, 3) Andra Lavinia Movilă.

Masculin 19-29: 1) Marius Popovici, 2) Semion Culicenco, 3) Marian Vâsîi.

Master 1 masculin (30-39): 1) Cosmin Bidilici, 2) Lucian Scripcariu, 3) Octavian Barnea.

Master 2 masculin (40-49): 1) Gelu Codreanu, 2) Ionuț Anițoaiei, 3) Daniel Szatmari.

Master 3 masculin (+50): 1) Valentin Toma, 2) Petru Aprodu, 3) Mihai Octavian Mîrza.

 

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri