Turneul de tenis Elisa si-a, ieri, desemnat primii invingatori la unele categorii de vârsta. Astfel, categoria 10 ani masculin a fost câstigata de Stefan Onica, de la CS Tenis Star Piatra Neamt, care l-a invins in finala pe Daniel Dancuta, de la SC Municipal cu scorul de 6-2, 6-0.

La categoria 12 ani masculin, finala s-a disputat intre Razvan Mihai Olaru (SC Municipal Bacau) si Bogdan Andi Manole (SC Municipal Bacau). A invins Manole, cu scorul de 5-7, 6-0, 6-4.

La categoria 14 ani feminin, din Turneul National al Federatiei Române de Tenis, jocurile au ajuns in faza semifinalelor, unde urmeaza se intâlneasca Andreea Prisacariu (Daimon Sport Club) cu Simona Crivei (SC Giglio Iasi) si Paula Onita (Tenis Club Enache) cu Adrian Babata (CSS 2 Bucuresti).

PUBLICITATE

Turneul de la categoria 14 ani masculin, al Federatiei Române de Tenis, a fost câstigat de Cristian Andreescu (CSM Unirea Slobozia), care in finala l-a invins pe Alexander Gima (LPS-CSS Constanta), cu scorul de 6-3, 6-1. Cristian Andreescu se regaseste si intre câstigatorii turneului de categorie 14 ani, dublu masculin, al Federatiei Române de Tenis. In urma finalei dintre echipa Cristian si Stefan Andreescu (CSM Unirea Slobozia) si echipa formata din Petru Berdila (SCM Bacau) si Alexander Gima (LPS-CSS Constanta) au invins primii doi, cu scorul de 6-2, 6-1.

Turneul final feminin la categoria 14 ani, al Federatiei Române de Tenis, a fost câstigat de Andreea Prisacariu, urmata in clasament de Andra Babata, Paula Onita si Simona Crivei.
Intrecerile continua si astazi, in ultima zi a Turneului Elisa.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ