Duminica,10.02.2019,Complexul Sportiv TNT Bacău prin As TNT Sport a găzduit al doilea turneu de minifotbal,dintr-o serie de patru,la categoria de vârsta 2010,organizat sub egida Federatiei de Minifotbal din România intitulat “IARNA TNT”.

Cele opt echipe participante au fost împărțite in doua grupe astfel:

Grupa A

1)Afc Bacău
2)As Fav Kids
3)Luceafarul Suceava
4)Sportul Onesti

Grupa B

1)Fc Star Bacău
2)As Atletico Bacău
3)Acs Juniorul Suceava
4)Acs Profy Botoșani

Rezultatele din grupe au fost următoarele:

1)Afc Bacău-As Fav Kids=5-0
2)Fc Star-As Atletico=2-10
3)Luceafărul Sv-Sportul Onesti=4-1
4)Juniorul Sv-Profy Bt=1-0
5)AS Fav Kids-Sportul Onesti=2-3
6)As Atletico-Profy Bt=5-0
7)Fc Bacău-Luceafarul Sv=3-2
8)Fc Star-Juniorul Sv=1-10
9)Afc Bacău-Sportul Onesti=5-2
10)Fc Star-Profy Bt=1-5
11)As Fav Kids-Luceafarul Sv=0-2

Ultimul meci din grupa B,cel dintre As Atletico și Juniorul Suceava,a fost un meci cât o finală.Deoarece Atletico stătea mai bine la golaveraj,se califica in finala mare doar cu un egal.Dupa ce a condus cu 2-0 și a mai avut și câteva ocazii clare de a marca,a fost egalata și chiar învinsă cu scorul de 4-3.Asadar Juniorul Suceava avea sa joace finala mare și As Atletico finala mică.

Pentru locurile 7-8 s-au bătut Fc Star și As Fav Kids,aceștia din urma îndrumați de Vasile Ferică reușind sa câștige după loviturile de departajare cu scorul general de 8-7,după ce in timpul regulamentar de joc scorul a fost de 4-4.Cei de la Fc Star antrenați de Marian Tanase au promis ca la următorul turneu se vor clasa mai sus și vor fi mult mai concentrați.

Pentru locurile 5-6,echipa antrenata de domnul Catalin Calapod,Sportul Onesti,s-a impus cu scorul de 4-1 in fata de la Profy Botoșani,antrenată de domnul Ilaș Viorel.

Careul de ași a fost alcătuit de doua echipe sucevene(Juniorul și Luceafarul Bucovina) și doua bacauane(Fc Bacău și As Atletico).
Finala mică s-a disputat între Luceafarul Bucovina și As Atletico.Mult râvnitele medalii de bronz au revenit echipei băcăuane As Atletico,antrenata de domnul Vârlan Gabriel,după ce s-au impus cu scorul de 7-1 in fata celor de la Luceafarul Bucovina antrenata de domnul Ciubotaru Mihai,asta ca o “răzbunare” ca nu au jucat finala mare.

Mult așteptata finala mare s-a disputat între Fc Bacău antrenată de domnul Romică Asandei și Juniorul Suceava antrenata de domnul Iulian Ignatescu.

După un meci foarte echilibrat și cu ocazii de ambele părți,cei de la Juniorul și-au adjudecat trofeul și medaliile de aur după ce au câștigat cu scorul de 3-2.

Încă o dată am “scăpat” printre degete trofeul la o echipa din afara județului.Acest lucru demonstrează ca la acest turneu au fost invitate din nou echipe puternice.

Tot in cadrul festivității de premiere au fost remarcati STAN MATEI-CIPRIAN de la Fc Bacău ca fiind “Cel mai tehnic jucător”,NĂSTAC ȘTEFAN de la As Atletico “golgheterul” turneului cu 8 reușite și CONSTANTINESCU EDY de la Juniorul Suceava ca fiind “cel mai bun portar” al turneului.

Mulțumim tuturor echipelor participante la acest turneu pentru spectacolul fotbalistic acordat,antrenorilor pentru implicare,copiilor pentru dăruire și părinților pentru susținere.

Următorul turneu va avea loc pe data de 03.03.2019 la categoria de vârsta 2009!

Vă așteptăm cu drag!

Coordonator sportiv: Ghirău Ionuț
Arbitri: Benea Florin și Popa Gheorghe
Medic: Florin Cezar