O frunte inalta si o memorie fantastica. O viata plina cu dulce si amar. Un om, pe care daca ti-l faceai prieten, stiai la cine poti apela. Si-a ascuns tot timpul sensibilitatea sub masca unui zâmbet circumspect, putin ironic, putin flegmatic.

Stia sa te priveasca direct, dezarmant. A fost un fin psiholog si un bun jurnalist de investigatie. N-a stiut, sau n-a vrut, sa-si faca prieteni. L-am vazut plângând, râzând, dezamagit, increzator, si in ultima vreme… visator.

Dar tot timpul nemultumit de starea lui si a lucrurilor din jur. A fost un ziarist incomod, apreciat, contestat, poate neinteles, tocmai datorita tenacitatii si perseverentei de a spune lucrurilor pe nume. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ