Asociatia Trust Orfelinat Ungureni (TOU) a demarat proiectul “Parintele, copilul si scoala – un parteneriat eficient” prin care urmareste sa dezvolte, sa diversifice si sa eficientizeze serviciile sociale adresate grupurilor dezavantajate social, in functie de nevoile si prioritatile identificate la nivel local.

Programul vizeaza optimizarea mecanismului scoala-parinte-copil si cresterea calitatii vietii prin imbunatatirea nivelului de informare si comunicare.

Realizat cu sprijinul financiar al CJ Bacau, programul are patru componente: informare si educatie pentru sanatate si dezvoltare emoţionala pentru copiii si parintii care vin la Policlinica Bacau (beneficiare vor fi 3.000 de persoane); consiliere si dezvoltare personala a copiilor si adolescentilor si implicarea parintilor in procesul terapeutic (22 de copii si parintii lor); intâlniri interactive pe teme de dezvoltare fizica si psihica a copilului cu parintii prescolarilor si elevilor din Gradinita 25, Scoala “Nicu Enea” si Liceul “Petru Rares” in septembrie – noiembrie 2013 (parintii a 270 de copii); dezbateri pe teme de educatie pentru sanatate, cu elevii claselor V-VIII de la Colegiul Pedagogic (300 de elevi).

PUBLICITATE

“Prin intermediul intâlnirilor pe teme de educatie, sanatate si psihologia copilului, proiectul raspunde solicitarilor parintilor si copiilor prescolari si scolari, precum si cadrelor didactice din cele patru institutii de invatamânt din municipiul Bacau” – a declarat Geanina Macovei, manager de proiuect la TOU.

Trust Orfelinat Ungureni este o organizatie nonguvernamentala, apolitica si non-profit, activa in domeniul social din octombrie 1990 si care deruleaza proiecte ce vizeaza activitati de ingrijire, educatie, incluziune sociala si imbunatatirea actului medical.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. felicitari!…la TOU sunt oameni cu suflet care ajuta mult copiii si parintii acestora….succes in continuare!….
    ….puteati gasi o poza mai actuala…

LĂSAȚI UN MESAJ