Una din cele mai energizante trupe românesti va sustine la Teatrul de Vara „Radu Beligan” Bacau, concertul „Da vina pe Voltaj” pe data de 15 noiembrie. Voltaj este una din cele mai cunoscute si apreciate formatii de muzica pop- electronic, iar cel mai nou album al trupei, aparut in 2012, este „Da vina pe Voltaj”, cel care da si titlul concertului.

Componenta actuala a formatiei este: Calin Goia (voce), Gabriel Constantin (chitara), Adrian Cristescu (clape), Valeriu Ionescu (bass), Oliver Sterian (tobe).

Evenimentul este organizat de EBC Event Bacau si este programat pentru ora 19.30. Biletele sunt impartite pe trei categorii având pretul de 99 de lei, 79 de lei, respectiv 59 de lei. Copiii pâna in 5 ani au accesul gratuit in sala, fara loc asigurat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ