E Calusul sau Ciuleandra? Sunt amândoua la un… rock: e Calusandra, cel mai recent cântec al trupei Pasarea Rock, care îi va bucura pe fanii unei muzici mai viguroase, nu lipsite de rafinament. Iar acest lucru se va intâmpla in Clubul The Stage din Bacau, duminica, 30 noiembrie, unde veteranii rockului vor sustine un concert de zile mari.

Este vorba despre Mircea Baniciu, Josef Kappl si Ovidiu Lipan, alaturi de colegii lor Cristi Gram, Teo Boar si Vlady Cnejevici. Cântecul beneficiaza si de recitativul actorului Flaviu Crisan, cel care continua, intr-o maniera actuala, traditia featuring-urilor lirice ale regretatului Motu Pittis.

Vechi si nou, traditie si inovatie, folclor si muzica moderna, mesaj venit parca din pâlnia vremurilor pentru a avertiza asupra destinului nostru viitor – aceasta e Calusandra. Calușandra deschide seria de piese noi pe care Pasarea Rock le va lansa pâna la finalul anului.

PUBLICITATE

Rockerii s-au aflat in ultimele luni în studio, unde au pregatit Hora fara de hotar. Luna cadourilor aduce pentru publicul meloman o alta piesa noua, Zoreaua, precum si o melodie surpriza: Mircea Baniciu feat. Momentum Orchestra.

Biletele pentru concertul de la Bacau se gasesc la The Stage, costa 50 de lei în pre-sale si 60 de lei în ziua evenimentului. Informatii, la telefon 0734.990.988.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ