17 aprilie 2024
SportTrofeul Simba- Invest, ediția 20

Trofeul Simba- Invest, ediția 20

Ajunsă la cifră rotundă, competiția ITF rezervată Seniorilor/ Veterani se va derula de astăzi și până duminică la baza „Ciuntea Tennis Center” din Mărgineni. Concomitent, pe terenurile SCM Bacău se vor desfășura partidele din faza finală a turneului feminin Trofeul „Ion Țiriac”

Sunt precum vinul: cu cât înaintează în vârstă, cu atât se țin mai bine. Tenismenii categoriei Seniori/ Veterani continuă să se mențină pe poziții. Așa cum o face și una dintre cele mai atractive competiții de profil din România: Trofeul Simba Invest. Ajuns la ediția cu numărul 20, turneul ITF care oferă câștigătorilor nu mai puțin de 200 de puncte în ierarhia internațională se va desfășura de astăzi și până duminică.

„Începem joi, ceva mai timid, după care de vineri intrăm în plin, cu toate categoriile de vârstă”, a declarat organizatorul Mihai Ciuntea. „Mă bucur că am ajuns la ediția cu  numărul 20, la fel cum mă bucură faptul că avem în jur de 50 de participanți, ceea ce reprezintă o cifră în regulă pentru vremurile actuale. Acest turneu este unul făcut exclusiv din pasiune”, a mărturisit sponsorul turneului, Cristinel Lungu, care se va afla și pe terenul de joc, în calitate de participant la catergoria de vârstă +50 ani.„În ultima vreme, din cauza lipsei de timp, am jucat mult mai puțin decât mi-aș fi dorit. Sper să fac însă față cu bine”, a declarat Cristi Lungu, cel al cărui evoluție de la ediția precedentă a fost condiționată serios de o accidentare la umăr. Și în 2023, Trofeul Simba Invest propune o plajă cât mai largă în ceea ce privește categoriile de vârsă: +35, +40, +45, +50, +55, +60, +65, +70 (la masculin), +35, +45, +55, +65 (la feminin). Singura diferență față de edițiile anterioare o reprezintă locația.

Astfel, având în vedere că, până duminică, terenurile SCM Bacău găzduiesc ediția de debut a turneului feminin „Ion Țiriac”, dotat cu premii în valoare de 15.000 dolari, Trofeul Simba Invest va „migra” pe cocheta bază „Ciuntea Tennis Center” aflată pe strada Pălmășiei în localitatea Mărgineni. „Avem totul pus la punct în cele mai mici detalii”, a dat asigurări Mihai Ciuntrea. Așadar, să înceapă meciurile! Iar la final, să curgă vinul: în cupele învingătorilor!

 

 

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri