Intrecerile Trofelului Elisa la tenis au continuat duminica seara si in cursul zilei de luni. Trofeul Elisa 2013 se desfasoara in perioada 13-17 iulie si are in program, pe lânga intrecerile de 14 ani, urmatoarele categoriii: 10, 12, 16, 18 ani si seniori, feminin si masculin. Va prezentam evolutia competetiei pâna ieri, la ora inchiderii editiei, cu sportivii calificati dupa meciurile jucate, precum si meciurile pe care urmeaza sa le dispute in fazele superioare ale Trofeului Elisa.

Categoria 10 ani masculin

In semifinale s-au calificat urmatorii sportivi si urmeaza sa se desfasoare meciurile: Maxim-Onica, Dobos-Dancuta.

Categoria 12 ani feminin

In finala s-au calificat urmatorii sportivi si urmeaza sa joace Lazar cu Farâma.

PUBLICITATE

Categoria 12 ani masculin

In semifinale s-au calificat urmatorii sportivi si urmeaza sa se desfasoare meciurile: Olaru-Scurtu si Manole-Nita Catalin

Categoria 14 ani masculin (FRT)

In semifinale s-au calificat urmatorii sportivi si urmeaza sa se desfasoare meciurile: Gima-Oprisor, Berdila-Andreescu.

Categoria 14 ani masculin dublu (FRT)

In semifinale s-au calificat urmatorii sportivi si urmeaza sa se desfasoare meciurile: Berdila / Gima – Nanu / Calin, Andreesc / Andreesc – Mandocesc / Cretu.

Categoria 16 ani masculin

In semifinale s-au calificat urmatorii sportivi si urmeaza sa se desfasoare meciurile: Butnaru-Cosma si Casunean-Baciu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ