17 aprilie 2024
SportTrofeul Elisa, gata de start

Trofeul Elisa, gata de start

Turneul de categoria A din circuitul national FRT va reuni la start o singura categorie, Under 14, masculin si feminin

SCM Bacau va gazdui la finalul acestei saptamâni cea de-a sasea editie a Trofeului la Tenis, turneu de categoria A din circuitul FRT rezervat categoriei de vârsta Under 14, masculin si feminin. Competitia se bucura de un numar mare de tenismeni inscrisi, tabloul masculin preconizându-se a fi de 32,. “La feminin stam ceva mai slabut, cu un tablou de 16. Important este, insa, faptul ca mentinem stacheta ridicata prin gazduirea acestui turneu, care se bucura de un punctaj foarte mare, al doilea dupa Nationale”, a punctat antrenorul MIhai Ciuntea, care a precizat ca primele meciuri vor incepe sâmbata, la ora 9.00.

“Problemele financiare fac ca acesemea turnee sa fie din ce in ce mai putine. Sansa noastra, aici, la Bacau, se numeste domnul Vasile Manole, care este si presedintele sectiei de tenis a clubului nostru si care si-a asumat din punct de vedere financiar organizarea acestui turneu. Mi-as dori sa avem mai multi oameni ca domnul Manole in mijlocul nostru”, a subliniat directorul SCM Bacau, Relu Auras. Sponsorul Trofeului Elisa, Vasile Manole a declarat: “Imi doresc sa fie un turneu cât mai reusit si sa dea Dumnezeu sa ajungem la editia cu numarul 20”.

Principalul favorit al competitiei este unul din cei sase reprezentanti ai gazdelor de la SCM Bacau, Bogdan Manole, favortul 2 fiind bucuresteanul Andrei Andrei. “Faptul ca evoluez pe teren propriu poate fi considerat si un avantaj. Cert este ca un succes acasa, pe care mi-l doresc mult, ma bucura mai mult decât un turneu câstigat in alta parte”, a marturisit Bogdan Manole.Antrenorul lui Bogdan, Gabi Ciuntea si-a exprimat convingerea ca elevul sau va câstiga cea de-a sasea editie a Trofeului Elisa: “Bogdan parcurge o perioada foarte buna, lucru demn de remarcat in conditiile in care el este un elev eminent si la scoala. Ne dorim sa câstige turneul, dar, la fel de mult, ne dorim sa aiba parte de meciuri tari”.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri