Vineri, la Slanic Moldova, debuteaza prima etapa a Campionatului National de Offroad, Trofeul „Dacii Liberi”, etapa organizata de Club Offroad Dacii Liberi Bacau si Club Offroad Vaslui, sub egida Federatiei Române de Automobilism si a Comisiei Nationale de Offroad din România.

Activitatile de astazi sunt dedicate primirii concurentilor si verificarilor tehnice si administrative.

Vineri si sâmbata, incepând cu ora 9.00, se vor derula concursurile, iar duminica de la ora 9.30 va avea loc etapa de Trial.

PUBLICITATE

La cele patru clase din concurs (extrem, open, standard si hobby) sunt asteptate la start peste 70 de echipaje, ce se vor intrece pe trasee de exceptie din zona Slanic Moldova-Pasul Oituz.

Concursul Trofeul „Dacii Liberi” se va incheia cu festivitatea de premiere, unde cele mai bune trei echipaje de la fiecare clasa vor urca pe podium. Toti participantii care vor izbuti sa traseele Nemirei vor primi o diploma de participare.
 
 
 
 

 


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ