13 aprilie 2024
ActualitateTristă descoperire în Moinesti: Bărbat dispărut acum două luni, găsit fără viață

Tristă descoperire în Moinesti: Bărbat dispărut acum două luni, găsit fără viață

O tristă veste a lovit comunitatea din Moinesti acum două zile, când s-a confirmat că Ion Cojan, în vârstă de 81 de ani, dispărut în urmă cu aproape două luni, a fost găsit fără viață într-o grădină greu accesibilă, aproape de locul unde se desfășurase festivitatea de datini strămoșești.

Familia bărbatului a transmis un mesaj de mulțumire comunității locale și tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă dificilă. “Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost alături cu o vorbă, cu o încurajare, cu distribuirile făcute pe Facebook. Sprijinul vostru ne-a fost de mare ajutor în această căutare dureroasă”, au spus membrii familiei.

Cojan Ion a fost dat dispărut pe 28 decembrie 2023, declanșând o amplă operațiune de căutare și mobilizând comunitatea locală în efortul de a-l găsi. Cu toate acestea, căutările au luat o turnură tragică atunci când trupul bărbatului a fost descoperit într-o zonă greu accesibilă.Familia se pregătește pentru rânduiala creștină de înmormântare, cu detaliile încă neluate în considerare.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri