3 februarie 2023
-1.1 C
Bacău

Trei zile de sarbatoare pentru locuitorii comunei Saucesti

HomeCulturăTrei zile de sarbatoare pentru locuitorii comunei Saucesti

Trei zile de sarbatoare pentru locuitorii comunei Saucesti

– manifestarile dedicate Zilelor comunei Saucesti cuprind parada portului popular, concurs dedicat amsamblurilor populare, recitaluri, concurs de cross, recitaluri si concerte live

Primaria Saucesti, Consiliul Local si Asociatia “Muguras Saucestean” sunt organizatorii acestor evenimente, dedicate localnicilor.Manifestarile au debutat cu parada portului popular si prezentarea ansamblurilor inscrise in concursul de interpretare, iar seara, localnicii au asistat la recitalul sustinut de Playlist Band.

Concursul ansamblurilor a fost reluat duminica, iar dupa prestatia tinerilor interpreti si dansatori, publicul s-a bucurat de recitalurile Ioanei Buta, Ansamblul Mugurasii si invitatul special, Ion Paladi.

Ziua de luni este rezervata tineretului, drept pentru care, la ora 9.00, este programat un concurs de cross, cu participare larga. Iubitorii fotbalului si-au dat intâlnire la ora 10.00 pe terenul de sport al comunei, iar mai târziu, tinerii ii pot vedea live in concert pe What’s UP si pe Xonia.

“Nu am vrut sa manelizam acest eveniment, drept pentru care am invitat artisti agreati de cetateni. Am incercat sa le oferim manifestari de suflet, pentru ca dincolo de grijile cotidiene, oamenii simt nevoia si de relaxare. Sper ca programul structurat pe durata celor trei zile, a multumit mare parte dintre oamenii locului”, declara Valentin Manea, primarul comunei Saucesti.

[wonderplugin_gallery id=”651″]

Evenimentul se consuma in central comunei, in vecinatatea primariei Saucesti. Tot acolo, o serie de agenti economici, ii imbie pe participanti la gratare stropite din plin cu bere sau alte bauturi racoritoare. Standurile cu jucarii si dulciuri ii ademenesc pe copii, iar totul se petrece intr-o atmosfera specifica de sarbatoare.

Alte titluri
Alte titluri

Opinii
Opinii

Ultimele știri