27 septembrie 2023

Trei tone de apă pentru “Masa Bucuriei” din Onești, de la Patriarhul Daniel

HomeActualitateTrei tone de apă pentru “Masa Bucuriei” din Onești, de la Patriarhul Daniel

Trei tone de apă pentru “Masa Bucuriei” din Onești, de la Patriarhul Daniel

La începutul acestui lunii, Patriarhul Daniel a încălzit inimile celor nevoiași și a vârstnicilor din Onești printr-un gest generos.

Nu mai puțin de trei tone de apă îmbuteliată, oferite de către Patriarhul Daniel, au ajuns la sediul Protoieriei Onești, în cadrul proiectului local intitulat “Masa Bucuriei”. Această donație deosebit de valoroasă nu a fost singură, ci a fost însoțită de 250 de icoane cu Maica Domnului, pregătite cu grijă pentru a fi oferite ca daruri speciale beneficiarilor proiectului.

Inițiativa generoasă a pornit de la Părintele Florin Ionică, originar din Protoieria Onești și preot la Parohia Afumați II din județul Ilfov. El a reușit să mobilizeze comunitatea sa și să aducă sprijinul necesar pentru a face posibilă această donație semnificativă pentru cei aflați în nevoie.Aceasta reprezintă a patra donație de apă din partea Patriarhului Daniel către orașul Onești, fiind chiar a doua din acest an. Cea mai recentă donație a fost destinată celor afectați de caniculă din localitate și tinerilor care participă la seria de manifestări intitulată “Tânărul Oneștean – ediția a V-a – 2023”.

Proiectul “Masa Bucuriei” din Onești este o inițiativă nobilă care asigură zilnic hrană caldă pentru 300 de săraci din Onești și din împrejurimi. Cantina socială, situată la sediul protoieriei de pe Strada Adrian Păunescu nr. 1, Onești, județul Bacău, este locul în care acești oameni primesc sprijinul esențial pentru a face față dificultăților cotidiene.

Gestul Patriarhului Daniel și implicarea comunității aduc lumină în viața celor mai nevoiași și demonstrează puterea compasiunii și a solidarității.

 

Alte titluri
Alte titluri

Statul, împrumutat de băcăuani cu zeci de milioane de euro

Mii de băcăuani au investit în obligațiunile guvernamentale. Investitorii...

Viceprimarul Liviu Miroșeanu anunță planuri pentru transformarea Străzii Prieteniei în Zonă Pietonală

Viceprimarul Liviu Miroșeanu a anunțat planuri ambițioase pentru strada...

Curtea de Apel Bacău: Polițiștii pot achiziționa locuințe și în localități limitrofe locului de muncă

Într-o hotărâre semnificativă, Înalta Curte de Casație și Justiție...

Ultimele știri