“Peste trei sute de motociclisti, care fac parte din 27 de cluburi din toata tara, isi dau intâlnire in Bacau, in acest sfârsit de satamâna (17-19 iunie) pentru a ajuta la realizarea fundatiilor pentru cele 40 de locuinte pe care Habitat for Humanity (HFH) România le construieste in proiectul BIG BUILD 2016”, arata Loredana Modoran, HFH.

Pasionatii de motoare vor ajunge pe santierul din Bacau vineri seara si se vor instala lânga santier. Sâmbata vor munci, impreuna cu beneficiarii si constructorii HFH, la realizarea fundatiilor. Duminica, de la ora 11,30, vor face un tur al Bacaului.

“Bikers for Humanity face parte din proiectul Big Build 2016, prin care organizatia ajuta 40 de familii din Bacau sa aiba o casa simpla, decenta si accesibila” arata Loredana.

Anul trecut, HFH a construit opt case in cartierul Izvoare. In octombrie, impreuna cu 800 de voluntari, va construi alte 40 de case in 5 zile, pentru a sarbatori Ziua Mondiala a Locuirii si 40 de ani de la infiintarea organizatiei in lume.

„Big Build 2016 va deveni cel mai mare eveniment de constructie accelerata si voluntariat din Europa”, mai precizeaza Loredana.