“Peste trei sute de motociclisti, care fac parte din 27 de cluburi din toata tara, isi dau intâlnire in Bacau, in acest sfârsit de satamâna (17-19 iunie) pentru a ajuta la realizarea fundatiilor pentru cele 40 de locuinte pe care Habitat for Humanity (HFH) România le construieste in proiectul BIG BUILD 2016”, arata Loredana Modoran, HFH.

Pasionatii de motoare vor ajunge pe santierul din Bacau vineri seara si se vor instala lânga santier. Sâmbata vor munci, impreuna cu beneficiarii si constructorii HFH, la realizarea fundatiilor. Duminica, de la ora 11,30, vor face un tur al Bacaului.

“Bikers for Humanity face parte din proiectul Big Build 2016, prin care organizatia ajuta 40 de familii din Bacau sa aiba o casa simpla, decenta si accesibila” arata Loredana.

PUBLICITATE

Anul trecut, HFH a construit opt case in cartierul Izvoare. In octombrie, impreuna cu 800 de voluntari, va construi alte 40 de case in 5 zile, pentru a sarbatori Ziua Mondiala a Locuirii si 40 de ani de la infiintarea organizatiei in lume.

„Big Build 2016 va deveni cel mai mare eveniment de constructie accelerata si voluntariat din Europa”, mai precizeaza Loredana.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Cei care vor beneficia de aceste locuinte vor fi probabil rromi. Cu ce isi vor incalzi locuintele ? Sa li se racodeze casele la gaz metan fiindca vor polua mediul cu fum toxic de sticle de plastic si cartoane. Pe noi cine ne protejeaza de acesti poluatori ? cartierul Izvoare e cel mai poluat cartier dar autoritatile inchid ochii si nu monitorizeaza situatia acestor rromi care nu stiu sa traiasca printre oameni civilizati.

LĂSAȚI UN MESAJ