Ninsoarea s-a intensificat si a creat probleme in judetul Bacau, mai ales pe drumurile situate perpendicular pe directia de propagare a vântului.

Conform planului de iarna, a fost inchisa circulatia pe trei drumuri cu nivel de viabilitate IV, pe acestea traficul fiind in mod obisnuit foarte redus: DJ 207 F Beresti Bistrita – Racova, DJ 252 B Gioseni – Pincesti si DJ 252 Gaiceana – Huruiesti.

“De asemenea, exista sectoare de drum cu circulatie ingreunata, pe un singur fir”, a declarat Valentin Palea, directorul Serviciului Public Judetean de Drumuri (SPJD) Bacau.

PUBLICITATE

Drumurile pe care se circula cu dificultate sunt urmatoarele: DJ 119 Bacau-Sarata, DJ 252 D Nicolae Balcescu-Tamasi, DJ 206 B Racaciuni-Parava, DJ 252 Gaiceana-Soci, DJ 243 B Parincea-Vultureni, DJ 252 F Viforeni-Bartasesti, DJ 119 A Urechesti-Sascut si Sascut-Beresti, precum si tronsonul Racaciuni-Pincesti (satul Rastoaca). Sectorul Urechesti-Sascut va fi inchis pe timpul noptii.

“Utilajele sunt la lucru, actioneaza, dar eficienta lor este redusa. Speram sa se diminueze viteza vântului si luni sa se circule in conditii mai bune”, a mai spus seful SPJD Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ