Vineri, 30 septembrie 2016, pe DN 11 între localitățile Dalnic și Moacșa din judetul Covasna, a avut loc un accident rutier grav.

Din cercetările efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-a stabilit că un autoturism înmatriculat în județul Bacău, care se deplasa pe direcția Brașov-Onești, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule format din tractor și remorcă, care circula în aceeași direcție și era angajat în efectuarea unui viraj la dreapta. În urma impactului autoturismul s-a răsturnat iar ocupanții acestuia, trei bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 39 de ani, au decedat.

În urma investigațiilor desfășurate, polițiștii au identificat șoferul ansamblului de vehicule implicat care a părăsit locul evenimentului imediat după producerea acestuia — este vorba despre un bărbat în vârstă de 71 de ani. Totodată, s-a stabilit că remorca ce făcea parte din ansamblu avea sistemul de iluminare defect.

PUBLICITATE

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, pentru a se stabili toate împrejurările producerii evenimentului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. E jale în românia nu ar trebui sa circule noaptea nici căruțele nici tractoarele nici bicicletele dați nene o lege k mor oameni nevinovați faceți ceva cu drumurileeee neikaa k plătim degeaba taxe urăsc toate legile ăsta puse aiurea

LĂSAȚI UN MESAJ