CS “Dan Botezatu” Bacau a cucerit trei medalii la cea de-a 23-a editie a Campionatului Mondial de karate SKDUN ce a avut loc la finalul saptamânii trecute, la Subotica, in Serbia.

La competitia care a reunit aproximtiav 1100 de karateka din 34 de tari, gruparea bacauana s-a prezentat cu o delegatie alcatuita din Robert Babei, Cristian Tugui, Darius Robu Lungu si antrenorul-sportiv Ionut Caseru. Darius Robu Lungu a cucerit bronzul mondial la kumite individual copii 10-11 ani, categoria 35 de kilograme, in timp ce Ionut Caseru si-a adjudecat argintul la kumite individual Seniori, -65 kg si bronzul la kumite echipe Seniori (Open). “Darius a ajuns in semifinale, in timp ce Robert, recent medaliat la Nationalele Ministerului de Interne si Cristian, laureat cu bronz la Europene au fost invinsi in turul doi.

In ceea ce ma priveste, am prins o zi foarte buna, luându-mi revansa in fata unor sportivi cu mare experienta. La individual am marea satisfactie de a-l fi invins in sferturile de finala pe multiplul campion mondial, bulgarul Hristo Sterev. Finala, in schimb, am pierdut-o in fata unui alt mare campion, bucuresteanul Bogdan Lipianu”, a declarat Ionut Caseru, care si-a manifestat gratitudinea fata de antrenorii Stiintei Bacau, Adi Popa si Florin Moraru, “pentru ca au stat in spatele meu la meciuri si mi-au dat sfaturi asa cum facea odata Danut Botezatu, ingerul cu centura neagra caruia tin sa-i dedic argintul mondial”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ