La Bazinul Olimpic de Inot Bacau se afla in plina desfasurare editia 2016 a Campionatului National de Inot Politlon rezervat copii lor de 10-11 ani. La acest eveniment organizat de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern (F.R.N.P.M.)in colaborare cu Primaria Municipiului Bacau si Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Bacau se intrec peste 500 de copii de la 60 de cluburi din tara.

Dupa prima zi de intreceri, sportivii bacauani au reusit patru victorii dintre care trei au fost recorduri nationale.

Cele trei noi recorduri nationale apartin aceluiasi sportiv, Stefan Cozma, care a cucerit aurul in proba de 50 m liber masculin, 50 m fluture masculin si 50 m spate masculin.

PUBLICITATE

Cea de-a patra reusita bacauana apartine stafetei de 4 X 50 m masculin compusa din Robert Adam, Iustin Teodor Mistireanu, Dragos Balaita si Stefan Cozma.

Toti medaliatii cu aur bacauani sunt sportivi ai CS Nautica. Bacaul are in aceasta competitie sportive de la cluburile CSM Bacau, LPS Bacau si CS Nautica.

Evenimentul organizat de F.R.N.P.M. la Bazinul Olimpic din Bacau se deruleaza pana duminica, 27 noiembrie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ