Campionatul National de Atletism (juniori I) a adus noi rezultate de valoare pentru performerii atletismului de la CSM Onesti. Prof. Gheorghe Ardeleanu, antrenor la sectia de atletism de la CSM Onesti ne-a declarat:

”Participanta in cursa de 10 000 metri mars, Mihaela Puscasu a cucerit primul loc cu timpul de 49 minute 23 secunde, cel mai bun rezultat din cariera sa sportiva. Obtinerea acestui timp prefigureaza participarea sa la viitoarele competitii – Campionatul Mondial de Juniori, ce se va desfasura in SUA si Cupa Mondiala de Atletism, ce va avea loc in China”.

De notat faptul ca Mihaela Puscasu, care este eleva a Colegiului Sportiv „Nadia Comaneci” din Onesti, a cucerit detasat aurul la proba de 10 000 m mars, cu peste un minut in fata atletei care a sosit pe locul 2.

Intre rezultatele deosebite obtinute de atletii de la CSM Onesti la aceasta competitie nationala notam si medaliile de aur pe care sportivul Alexandru Terpezan le-a cucerit in probele de 100 m (cu timpul de 10 secunde si 61 zecimi) si de 200 m (cu timpul de 21 secunde si 31 zecimi).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ