Trei autoturisme au fost implicate, miercuri seara, intr-un accidet pe Podul Margineni din Bacau.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că un bărbat de 29 de ani din Bacău, în timp ce conducea un autoturis pe strada Calea Moineşti, la intersecţia cu strada Mioriţei nu a păstrat o distanta corespunzătoare şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulametar de un bărbat de 33 de ani, care se afla oprit la sensul giratoriu pentru a acorda prioritate de trecere.

În urma impactului autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani a fost proiectat în autoturismul din faţa sa, care era condus de o persoană de sex feminin de 49 de ani.

PUBLICITATE

Faţă de conducătorul auto de 29 de ani poliţiştii au luat măsura imobilizării, întrucât avea un comportament agresiv.

bbbbbbbbbbbb

Acesta emana halenă alcoolică, însă a refuzat testarea cu apratul etilotest şi a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău, unde I s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma evenimentului rutier patru personae, între care şi conducătorul auto de 29 de ani si o femeie gravida, au primit îngrijiri medicale la S.J.U Bacău.

Circulatia in zona a fost blocata pentru circa 20 de minute.

FOTO: Pruteanu Ovidiu-Daniel‎ / Facebook
FOTO: Pruteanu Ovidiu-Daniel‎ / Facebook

FOTO&VIDEO: Lic Lica / Facebook


FOTO: Civic Mirel / Facebook

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ