FOTO: Macinca Adrian / facebook

Evenimentul rutier s-a petrecut astazi, pe Calea Republicii, in dreptul CCB. Un taximetrist de 60 de ani, in timp ce se deplasa catre iesirea din Bacau, când a ajuns in dreptul complexului a virat stânga fara sa acorde prioritate unui conducator auto de 35 de ani, din Bucuresti, care se indrepta catre Bacau.

In urma impactului, masina acestuia din urma a fost proiectata intr-un alt autoturism, la volanul caruia se afla un barbat de 49 de ani, din Cleja, care oprise la iesirea din Complexul Comercial ca sa le acorde prioritate.

In urma accidentului nu s-au inregistrat victime. Taximetristul a fost sanctionat cu 630 de lei si i s-a retinut permisul pentru o perioada de 60 de zile.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. autorizatia nemernicului sa zboare pe viata. astia care fac astfel de viraje interzise, uneori chiar si cu clienti in masina , indiferenta daca sunt copii, ar trebui scosi complet din circuit.

  2. mai bine sa i-l ia permanent.
    toti bosorogii conduc taxi, nu au idei despre legi de circulatie.
    taximetristii si soferii de la tp, cei mai nesimtiti

  3. Domnilor politisti ,asemenea personaje trebuie sanctionate drastic pentru ca nici nu respecta legea si nici nu mai au reflexele din tinerete.Personal numai anul asta am avut neplacerea sa trebuiasca sa evit de nevoie asemenea taximetristi ,parca sant scapati de la stana.Inca o problema foarte grava din punctul meu de vedere e ca stationeaza in grup in statiile pentru transport public ,ceea ce se traduce in oprirea autobuzului pe banda de mers nu in refugiu ,si noi conducatorii auto civilizati ori trebuie sa stam in spatele autobuzului ori incalcam banda continua si intram pe sensul opus (de nevoie fireste).

  4. nu exista forta de munca in Romania si atunci se apeleaza pentru sofer de taxi la toti dubiosii care mai sunt pe aici( vezi articolul cu taximetristul horror din Onesti)

LĂSAȚI UN MESAJ