FOTO: Tudor Constantin / Facebook

La data de 21 august a.c., în jurul orei 20.30, pe D.N. 2G, în afara localităţii Grigoreni s-a produs un accident rutier cu victime omeneşti.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că un bărbat de 33 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe D.N. 2G, spre municipiul Bacău, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare în curbă la stânga, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un vehicul care circula în aceeaşi direcţie de mers şi care a redus viteza de deplasare, iar pentru evitarea impactului cu acesta a efectuat o manevră de schimbare a direcţiei de mers către stânga, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coleziune cu autovehiculul condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Balcani.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 45 de ani a fost proiectat într-un autoturism staţionat în parcarea amenajată ce mărgineşte D.N.2G, iar autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani a fost proiectat într-un stâlp.

PUBLICITATE

Cei doi pasageri de 9 şi 43 de ani, din autoturismul condus de bărbatul de 45 de ani, au fost transportaţi la Spitalul Municipal de Urgenţă Mouneşti pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ