La data de 23.02.2016, lucrătorii Compartimentului Ordine Publica din cadrul Poliției Municipiului Bacău, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii si combaterii furtului din locuințe, pe raza comunelor Luizi Calugara, Margineni si Magura.

Cu aceasta ocazie au fost identificate trei persoane suspecte cu vârste intre 20 – 22 ani, toți din comuna Margineni, jud. Bacau, față de care s-a stabilit că sunt autorii furturilor comise în dauna a două persoane din comuna Mărgineni, de unde au sustras mai multe bunuri, respectiv 50 l tuică, 30 kg carne de porc si 25 baloti fân, valoarea prejudiciului fiind de 3000 lei. Prejudicial a fost recuperat in totalitate.

Față de cei doi suspecți s-a luat măsura reținerii pe o perioada de 24 ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lânga Judecatoria Bacau cu propunerea de arestare preventiva.

PUBLICITATE

Se continua cercetarile in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a suspectilor și în alte cauze rămase cu autori necunoscuti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ