Vineri, 20 februarie a.c., la ora 02.56, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a fost solicitată să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Oneşti, strada Mărăşti. În cel mai scurt timp la locul evenimentului s-au deplasat din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti trei autospeciale cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenție și comandă, încadrate cu 31 pompieri militari.

La sosirea echipajelor la fața locului s-a constatat faptul că incendiul se manifesta în gospodăriile a trei proprietari.

De asemenea, au fost solicitate să intervină în sprijin și echipajele Serviciilor Private pentru Situații de Urgență a Rafo Oneşti şi Chimcomplex Oneşti, care s-au deplasat cu două autospeciale cu apă şi spumă şi opt voluntari.

În urma incendiului, au ars în gospodăria primului proprietar aproximativ 70 mp din casa de locuit şi anexe, în gospodăria celui de al doilea proprietar circa 100 mp din casa de locuit şi anexe, iar în gospodăria celui de al treilea proprietar aproximativ 120 mp din casa de locuit, de tip P+1 şi circa 100 mp anexe.

Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

La locul intervenţiei echipajul SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a acordat asistenţă medicală la două femei, care suferiseră atac de panică. Pacientele au fost transportate la Spitalul Municipal Onești.

Alte articole