Jandarmii din cadrul unui echipaj mobil de ordine şi ordine şi siguranţă publică aparţinând Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au depistat o persoană care transporta lemn fără documente legale.

În ziua de 5 ianuarie 2016, în jurul orei 16.00, pe timpul executării unor misiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale în domeniul silvic în zona localităţii Slănic Moldova din judeţul Bacău, jandarmii din cadrul unui echipaj mobil de ordine şi siguranţă publică aparţinând Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au observat un bărbat care transporta material lemnos cu un atelaj hipo.

Acesta a fost oprit şi identificat de către jandarmi, respectiv Marinel B. de 38 de ani din localitatea Slănic Moldova , judeţul Bacău, fără ocupaţie.

Fiind întrebat despre provenienţa materialului lemnos pe care îl transportă acesta a declarat că l-a sustras în urmă cu câteva ore şi nu are documente legale pentru a-l transporta ( 6 arbori din specia răşinoase cu lungimi cuprinse între 4 şi 6 metri).

Materialul lemnos împreună cu atelajul hipo au fost predate de către jandarmi reprezentanţilor Cantonului „Cerdac” din cadrul Ocolului Silvic Tg. Ocna (cantitate totală de 3,22 m.c), urmând ca măsurile de sancţionare să fie luate în perioada următoare de către reprezentanţii organelor silvice.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Pe Valea Plangerii nu vine niciun echipaj, desi se fura in draci, cu camionul si cu remorca. Localnicii spun ca totul merge ca pe roate, inclusiv spagile date organelor…

LĂSAȚI UN MESAJ